Megnézem!
Bezár!
Magyar Német
Minőség, tisztaság, egészség, kényelem, kedvező árak!

Warning: include(hirek-jobb/hirek.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web241/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'hirek-jobb/hirek.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web241/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1


Warning: include(bannerek-jobb/bannerek.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web241/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'bannerek-jobb/bannerek.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web241/web/libraries/TplParser.php(168) : eval()'d code on line 1


 

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Vállalkozásunk 20 éve foglalkozik szőnyegtisztítással. Több évtizedes tapasztalatunk és a kiváló ipari gépeink garantálják a kitűnő minőséget, még az erősen szennyezett szőnyegeknél is. Ha szőnyegtisztítást szeretne állunk rendelkezésére. Szőnyegtisztítás ajkai központtal.

Tovább >>

 

Műanyaghegesztés

Műanyaghegesztés

Cégünk 20 éve foglalkozik műanyaghegesztéssel. Ezen belül, autó lökhárítók, motor idomok, műanyag karosszéria elemek, fényszórók, lámpák és hűtők műanyag elemeinek a javítását végezzük, a háztartási vagy ipari műanyag eszközök javítása mellett.

Tovább >>

Partneroldalak

www.juroglass.hu

www.kistours.hu

Legtöbben ezt keresték:  Horpadásjavítás, szőnyegtisztítás, atkátlanítás, műanyaghegesztés, tartályok gyártása, horpadásjavító rendszer, autó lökhárítók javítása, motor idomok javítása, műanyag karosszéria elemek javítása, műanyag elemek javítása


Borsodi & Borsody
Borsodi & Borsody
Netstilus Webdesign


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Szőnyegtisztítás, atkátlanítás

Vállalkozásunk 20 éve foglalkozik szőnyegtisztítással. Több évtizedes tapasztalatunk és a kiváló ipari gépeink garantálják a kítűnő minőséget, még az erősen szennyezett szőnyegeknél is.

Mindig a szőnyeg fajtájának és típusának megfelelő technológiát választunk. Ez lehet vegytisztítás, illetve szőnyegmosás, hiszen másféle tisztítást igényel a buclé, velúr, és mást a kéziperzsa, illetve gyapjú.

A szőnyegek teljes mélységéből nagynyomású speciális géppel távolítjuk el a port, atkákat, atkatojásokat.
Ezt követi egy nagyhatékonyságú tisztítószeres samponozás majd, a szőnyegek átmosása egy vákuumos ipari berendezéssel, ami a maradék szennyeződést és tísztítószert eltávolítja.

Ezután kíméletesen szárítunk és igény szerint szőnyegét beszegjük.

A darabszőnyegeket műhelyünkben, a leragasztott padlószőnyegeket a helyszínen tisztítjuk.

Szállítási gondjait is megoldjuk, gépkocsink rendszeresen gyűjti be illetve szállítja házhoz a szőnyegeket. 

Rendelésre házhoz megyünk és szőnyegeit elszállítjuk műhelyünkbe, ahol szakembereink a megfelelő módon megtisztítják azokat.

A tisztítás tartalmazza a teljes pormentesítést és vizes mélytisztítást.

 


Szőnyeg karbantartási útmutató

Szőnyegtisztításról:

Alapvetően két csoportra osztható technológiai szempontból. Száraz és vizes szőnyegtisztítás. Mindkét módszer elterjedt de az utóbbi a gyakrabban alkalmazott módszer.

A száraz szőnyegtisztítás:

A száraz tisztítószerek szintetikus polimerekből vagy szerves szennyeződés felszívó anyagokból állnak. Előbbi anyagokat kis mennyiségű oldószerrel impregnálnak, hogy meg tudjanak küzdeni a zsíros, pecsétes foltokkal.A legtöbb termék tartalmaz vizet, illatanyagot, fertőtlenítőszert. Működésük hasonló a törlőrongyhoz, amelyek letörlik a szőnyeg szálait és megkötik a szennyeződést.

A száraz szőnyegtisztítás előnyei:

-az eljárás során a szőnyeg felülete és mély rétege száraz marad
-a szőnyegtisztítás alatt lévő területen szabad közlekedni
-a szennyezettebb részeken koncentráltabban lehet alkalmazni, így időben és munkában előnyös
-nem keletkezik penész vagy egyéb kér a művelet során
-a tisztítás szakaszosan végezhető így összeolvad a korábban elkészült felülettel
-a hengerkefés gép felemeli a szőnyeg szálait, ezáltal lassítja a filcesedés folyamatát
-a padlóba süllyesztett csatlakozókra és vezetékekre nem jelent veszélyt
-porszívózás után a száraz port normál háztartási hulladékként kezelhetjük

A száraz szőnyegtisztítás hátrányai:

-sokak véleménye szerint víz nélkül nem lehet alaposan megtisztítani a szőnyeget
-sokan hiszik, hogy a technológia költséges
-sok takarító cég nem kínál erre lehetőséget
-a vizes szőnyegtisztítás:sokfajta gép létezik vizes szőnyegtisztítás-ra.

A különbség a víz felviteli módja, mennyisége és az eltávolításához alkalmazott technikában rejlik. Előbbihez még kapcsolódik az a jelentős különbséget eredményező tény, hogy nem mindegyik gép súrolja tisztítás közben a szőnyeget. A szőnyegtisztító szerek között is jelentős eltérések lehetnek.

A vizes szőnyegtisztítás előnyei:

-a legtöbb szolgáltató ezt a módszert kínálja, így könnyen elérhető
-a szőnyegek nagy többsége tisztítható vízzel
-a szőnyegbe tapadt finom por és zsíros folt vízben feloldódik és felszívva eltávozik a szennyvízzel
-megfelelő vizes tisztító eszközökkel végzett szőnyegtisztítás eredménye nagyon látványos
-a víz mint textil tisztításhoz használt elem mindíg minden körülmények között a legjobb
 

A vizes szőnyegtisztítás hátrányai:

-a mefelelő vízmennyiség használata gyakorlatot igényel és a száradás miatt kár keletkezhet
-túl szennyezett szőnyeg tisztítása vízzel sem csodaszer
-a szőnyegnek használatbavétel előtt tökéletesen meg kell száradni

 

Portalanítás

A minőségi szőnyegtisztítás alapja a hatékony portalanítás. A vibrációs elvű, elszívással kombinált porológépek a szőnyegekben lévő mechanikus szennyeződéseket (és poratkákat) kiváló hatásfokkal távolítják el.

Előkezelés

Megfelelő előkezelés nélkül nem beszélhetünk minőségi szőnyegtisztításról!
A kézi előkezelés alapozza meg a sík-, vagy dobmosógépben végzett szőnyegmosás eredményességét. Ezt a munkát – mivel komoly szakismeret és gyakorlat szükséges hozzá - nem lehet automatizálni, „robotizálni”! Az előkezelést minőségellenőrzés zárja, majd a szőnyegek a sík-mélymosógépen, vagy az egyedi mosógépeken folytatják útjukat.

Sík-mélymosás

A minőségi szőnyegtisztítás egyik alapkérdése, hogy minden szőnyeget olyan technológiával kell tisztítani, amelyik az adott szőnyeg típusához, és állagához a legjobban illik. A nagyobb méretű, csak síkban kiterítve mosható szőnyegek minőségi tisztításához síkmosógépet használunk.

A kézi előkezelést követően a szőnyegeket sík-mélymosógépen mossuk át, többfázisú öblítést alkalmazva. Először nagynyomású, porlasztott vízsugárral teljes keresztmetszetében átmossuk a szőnyegeket, majd szabályozott síkkefék gondoskodnak a szőnyegek felületének megfelelőségéről. Ezután következnek az öblítések, majd mechanikus préssel a szőnyegekben lévő víz egy része eltávolításra kerül. A szőnyegek ezt követően kerülnek a speciális szőnyegcentrifugákba.

Egyedi mosás

A minőségi szőnyegtisztítás egyik alapkérdése, hogy minden szőnyeget olyan technológiával kell tisztítani, amelyik az adott szőnyeg típusához, és állagához a legjobban illik.
Az egyedi mosás során ezért szinte korlátlan lehetőségeink vannak ahhoz, hogy a jól megválasztott technológiák, mosószerek és segédanyagok széleskörű alkalmazásával a legjobb tisztítási eredményt érjük el. A kényesebb szőnyegeket például lágyított vízben mossuk, öblítjük.
Az egyedi mosás után a szőnyegek a speciális szőnyegcentrifugákba kerülnek.

Antiallergikus tisztítás

Sajnálatos módon a mai világban egyre sűrűbben találkozunk allergiás megbetegedésekkel. Ezek jelentős részéért a poratka a felelős.
Ez a tisztítás olyan összetett, speciális kezelést jelent, amely során egyrészt mechanikusan eltávolítjuk a szőnyegekben lévő poratkákat és ürüléküket, másrészt tulajdonképpen mintegy az egész szőnyeget – különféle segédanyagok felhasználásával - „fertőtlenítjük”!
 

 
A minőségi szőnyegtisztítás egyik alapkérdése, hogy minden szőnyeget olyan technológiával kell tisztítani, amelyik az adott szőnyeg típusához, és állagához a legjobban illik. A kisebb méretû, gyapjú és szőttes szőnyegek minőségi tisztításához két ipari mosógépet alakítottunk át egyrészt szerkezetileg, másrészt vezérlésileg. A kialakítás filozófiája: amennyire lehet, a gépkonstrukció ne szűkítse le a technológiai lehetőségeket, hanem a minőségi szőnyegtisztítás igényeinek maximálisan feleljen meg a mosógép. Ezt – többek között - folyamatvezérlő számítógép (PLC) alkalmazásával tudtuk elérni.

Az egyedi mosás során ezért szinte korlátlan lehetőségeink vannak ahhoz, hogy a jól megválasztott technológiák, mosószerek és segédanyagok széleskörű alkalmazásával a legjobb tisztítási eredményt érjük el. A kényesebb szőnyegeket például lágyított vízben mossuk, öblítjük.

Az egyedi mosás után a szőnyegek a speciális szőnyegcentrifugákba kerülnek.

Amennyiben úgy ítél meg minket referenciáink alapján és a leírtak alapján, hogy érdemes próbára tennie - kockázat nélkül! - kérem lépjen velünk kapcsolatba, írja meg elérhetőségét és elképzeléseit és mi visszahívjuk. Természetesen nem lehet megállapodni a takarítási iparban személyes találkozás és felmérés nélkül, így mi is ezt tesszük, azonban egy előzetes képet kapnunk kell, hogy lássuk és felkészülhessünk az Ön takarítási, vagy szőnyegtisztítási problémájára.

 

 
Megosztás: Add a Facebook-hozAdd a Twitter-hezAdd az iWiW-hez Add a Startlaphoz Felvétel a kedvencekhez www.digg.com www.del.icio.us
  

 

Horpadásjavítás, szőnyegtisztítás, atkátlanítás, műanyaghegesztés, tartályok gyártása, horpadásjavító rendszer, autó lökhárítók javítása, motor idomok javítása, műanyag karosszéria elemek javítása, műanyag elemek javításaStatisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg: Horpadásjavítás, szőnyegtisztítás, atkátlanítás, műanyaghegesztés, tartályok gyártása, horpadásjavító rendszer, autó lökhárítók javítása, motor idomok javítása, műanyag karosszéria elemek javítása, műanyag elemek javítása

 

Tausendmeister | Impresszum | design. | | Tartalom: *Borsodi&Borsody* | 1991 - 2023 | Klikk: 49646 | User: 90511
Borsody Tibor, Borsody Balázs Bécs | Ajka Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG - Minőség, tisztaság, egészség, kényelem, kedvező árak!
2011. augusztus 20.

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Horpadásjavítás, szőnyegtisztítás, atkátlanítás, műanyaghegesztés, tartályok gyártása, horpadásjavító rendszer, autó lökhárítók javítása, motor idomok javítása, műanyag karosszéria elemek javítása, műanyag elemek javítása

Címsorunk tartalma: Szőnyegtisztítás, atkátlanítás - Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG

Oldalunk rövid leírása: Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG

Oldalunk készült: 2011. augusztus 20.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG

Tulajdonos: Borsody Tibor, Borsody Balázs

Kapcsolat: Bécs | Ajka

Címsorszöveg: Szőnyegtisztítás, atkátlanítás - | Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG | Borsodi&Borsody Reinigungs und Dienstleistungsservice OG

Szlogen: Minőség, tisztaság, egészség, kényelem, kedvező árak!

Linkfelhő: Horpadásjavítás, szőnyegtisztítás, atkátlanítás, műanyaghegesztés, tartályok gyártása, horpadásjavító rendszer, autó lökhárítók javítása, motor idomok javítása, műanyag karosszéria elemek javítása, műanyag elemek javítása

Készült: 2011. augusztus 20.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár